ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei de la ARMA au realizat profilul telespectatorilor posturilor de ştiri din România, iar din această anchetă a rezultat că cei care urmăresc televiziunea cu cele mai mari audienţe, Antena 3, sunt în majoritate femei, au peste 55 de ani şi cel mult studii medii.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit sursei citate, în funcţie de vârstă, telespectatorii Antena au, în proporţie de 43,8% peste 65 de ani, iar 31,5% au vârste cuprinse între 55 şi 64 de ani. Rezultă astfel că majoritatea covârşitoare a celor care urmăresc emisiunile postului Intact sunt bătrânii.

Acest lucru vine să explice discrepanţele enorme de la capitolul audienţe, acolo unde Antena 3 stă excelent la capitolele "naţional" şi "urban", însă unde pierde mult la cel mai important segment, cel al publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Telespectatorii Antena 3 sunt în majoritate femei, în procent de 58,7%, iar 64% dintre aceştia au cel mult studii medii.