ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, vremea va fi în general instabilă. În timpul zilei vor fi înnorări temporar accentuate și averse sunt semnalate pe arii relativ extinse. Acestea vor fi însoțite de descărcări electrice în Oltenia, Muntenia, Banat, Crişana, Moldova şi pe arii restrânse în rest. Izolat, cantităţile de apă vor mai depăşi de la 15 la 20 l/mp, cu precădere în zonele de deal şi de munte.

La munte și în sudul țării, dar și în restul regiunilor, vântul va avea intensificări. Maximele se vor încadra între 15 grade C pe litoral şi 23 de grade în nord-vest, iar minimile vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

În București, vremea va avea, în general, un caracter instabil. În cursul zilei, cerul vor avea loc înnorări şi averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea, deasemenea intensificări. Temperatura va fi de maxim 17-18 grade C, iar minima nu va scădea sub 8 grade.