ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică, în ziua în care Klaus Iohannis devine oficial preşedintele României, "generaţia Facebook" iese din nou în stradă. Mai multe acţiuni de protest sunt anunţate după ce legea securităţii cibernetice a trecut de Parlament.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Pe cel mai cunoscut site de socializare au fost anunţate două acţiuni de protest faţă de noua lege Big Brother, în Bucureşti şi în Cluj.

Ambele proteste au ca oră de început ora 12:00, cea de la care Iohannis depune jurământul în calitate de preşedinte al României.

"Cerem Parlamentului României: dacă Preşedintele nu trimite legea către CCR, dar refuză să o semneze şi o trimite înapoi în Parlament pentru revizuire, să respecte litera şi spiritul Constituţiei române şi să modifice legea de aşa natură încât să împiedice în mod explicit posibilitatea ca această lege să fie folosită în mod abuziv şi discreţionar de către instituţiile beneficiare", se arată pe o pagină de Facebook care anunţă un protest în Piaţa Constituţiei din Capitală.