ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă România pare a nu mai ieşi din criză iar românii sunt din ce în ce mai săraci, există companii care anunţă profituri colosale.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Raiffeisen Bank, deţinută de grupul austriac cu acelaşi nume, a raportat anul trecut un profit net de 113 mil. euro (echivalentul a 502 mil. lei), cu 9% peste nivelul din 2013, datorită costurilor mai mici cu provizioanele de risc şi creşterii veniturilor din comisioane, scrie Ziarul financiar.

Raiffeisen Bank şi-a păstrat poziţia de cea mai profitabilă bancă locală, cu un rezultat peste cel mai mare profit anun­ţat anterior (Banca Transilvania, 448 mil. lei). Austriecii anunţaseră luna trecută un profit consolidat al subsidiarelor locale de 97 mil. euro, ceea ce înseamnă că unele companii afiliate Raiffeisen Bank au avut pierderi anul trecut.