ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ANAF a suspendat activitatea mai multor restaurante şi localuri cunoscute din Bucureşti, pentru perioade cuprinse între o lună şi trei luni, întrucât nu emiteau bonuri fiscale.

[P] Comanda online Studiul China - Cel mai complet studiu despre nutritie

Restaurantele cu activitate suspendată se află în zone mondene precum Dorobanţi, Herăstrău, dar şi în zona Bulevardului Decebal şi în Mall Vitan: White Horse, La Belle Epoque, La Fattoria, PHII 16 Lounge, La Farinne, Restaurant Complex Herăstrău, Restaurant Argentine, Mossano Caffe, Pepper Lounge Cafe, Gatto Lounge, Ruby Tuesday (Mall Vitan), Restaurant Casa Dragonului şi Dristor Kebap Mall Vitan. A fost suspendată, de asemenea, activitatea casei de schimb Dristor Exchange din Mall Vitan.
 Pe uşile localurilor, autorităţile au lipit următorul anunţ: "Activitate suspendată de Antifraudă-ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale".