ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandra Dulgheru, care a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, a făcut un gest ironic la finalul meciului, când s-a îndreptat spre staful echipei României şi s-a prefăcut că refuză să le întindă mâna compatrioţilor ei.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

La finalul partidei din Fed Cup, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României şi coechipierele Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Ea a mimat că refuză să dea mâna cu ei, ironizând astfel gestul canadiencei Eugeniei Bouchard, care nu a acceptat să-i strângă mâna la tragerea la sorţi de vineri.

În tot acest timp, Bouchard a aşteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, aşa cum a promis vineri. După "mica scenetă" pusă în practică în sala din Montreal, românca a mers şi a dat mâna cu sportiva canadiană.

Duminică urmează trei partide, două de simplu și una de dublu. Astfel, Irina Begu o va întâlni pe Eugenie Bouchard începând cu ora 20.00, în vreme ce Alexandra Dulgheru va evolua împotriva jucătoarei Francoise Abanda, nu mai devreme de 21.30. Cea din urmă partidă le va aduce față în față pe Andreea Mitu/Raluca Olaru (104 WTA/840 WTA) și Gabriela Dabrowski/Sharon Fichman (181 WTA/205 WTA), nu înainte de 23.00. În acest moment, România şi Canada se află la egalitate, scor 1-1.