ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua s-a impus aseară în fața echipei "U" Cluj cu scorul de 4-1 după o adevărată demonstraţie de forţă. După meci, antrenorul Constantin Gâlcă a ţinut să îşi felicite elevii pentru această performanță

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


"Sunt foarte bucuros, a fost un meci greu pentru noi. A venit după meciurile echipei naţionale, unde am avut 14 jucători. Îi dedicăm victoria lui Iancu, suntem alături de el."

În schimb, antrenorul Stelei s-a arătat îngrijorat din cauza accidentărilor din ultima vreme

"Nu ştiu cât va lipsi Varela. Rusescu are o problemă la umăr, a căzut iar în el. Sper să nu fie ceva grav. Mă îngrijorează accidentările, pentru că vine o perioadă dificilă, cu multe meciuri. Vreau să am cât mai mulţi jucători la dispoziţie"

Constantin Gâlcă a vorbit puțin și despre următorul meci al Stelei din Europa League, contra portughezilor de la Rio Ave, la care speră să aibă sprijinul suporterilor

"Sper ca suporterii să fie alături cu noi cu Rio Ave. Prin jocul nostru, vreau să umplem stadionul. Îmi doresc să învingem şi să ne apropiem de obiectiv: calificarea".

Gălca a încheiat interviul pentru Look TV atingând subiectul posibilului transfer al lui Tănase la arabi odată cu plecarea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad

"Nu ştiu ce se va întâmpla cu Tănase, vom vedea în viitor. Depinde numai de el dacă vrea să continue cu noi. El dă totul în teren la fiecare meci".