ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conferinţa "Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii" s-a ținut după ce ideologii homosexualismului, susținuți de cozile de topor ale statului nostru (Rectoratul Universității București, Ministerul Tineretului și Sportului), au încearcat să oprească propagarea adevărului în societatea noastră şi combaterea la nivel academic, cu argumente științifice, a ideologiei neomarxist-sexuale care va duce la pervertirea copiilor noștri şi distrugerea Familiei. Organizatorii vor acționa în justiție instituțiile care au pus la cale acest abuz.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Deja sunt în discuție în așa zisa "lume civilizată" acceptarea a zeci de tipuri de "familii": homosexuale (deja realizată în câteva state ale lumii, urmând ca România sa se ralieze trendului), cu mai mulţi parteneri bărbaţi şi femei (poliandria), căsătoria cu un animal dacă este bazată pe "iubire" (zoofilia - şi deja sunt bordeluri-hotel în Germania şi Danemarca) , precum şi dezincriminarea pedofiliei şi acceptarea "uniunii consensuale" între un adult şi un copil. Există deja în Vest partide ale pedofililor şi chestiunea este abordată "ştiinţific", pe exact acelaşi tipar ca al homosexualităţii din anii 60-70, urmând că atracţia sexuală pentru copii să fie considerată normală.

În câteva tări din Occident, din acte sunt scoase căsuţele unde sunt menţionaţi "mama" şi "tata", şi trecut "părinte 1" şi "părinte 2".
În fapt, asa cum ideologii revoluției post-sexuale recunosc ei înșiși, se dorește desființarea completa a ideii de "familie", aneantizarea ei.

Cel mai grav este ca se fac deja experimente în școli și grădinițe prin care copiii sunt învăţaţi că identitatea de gen este un construct social-cultural, nu un firesc al fiinţei umane. Drept urmare, în grădinițe, fetiţele sunt tratate ca băieţi, iar băieţii sunt trataţi ca fetiţe: îmbrăcaţi în rochiţe, li se dau păpuşi ca sa se joace cu ele, fiind feriti de mașinuțe sau alte jucării specifice lor. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul "neutru", al copiilor care "îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă". In școli, orele de "educație sexuala" sunt o pregătire pentru acceptarea tuturor acestor deviații.

Asistăm o demantelare ideologică a firescului aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istoria umanităţii. Ingineria socială prin care se urmăreşte desfiinţarea persoanei umane şi transformarea societăţii într-o gelatină care se poate mula în absolut orice matriță dorită, sprijinită masiv financiar şi politic prin aceleaşi forţe care împing acum lumea spre un război mondial, lasă calea deschisă spre o dictatură planetară.