ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realitatea Media e de departe pe primul loc în topul datornicilor la stat. ANAF a trimis către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti lista firmelor private cu cele mai mari datorii. Realitatea are de dat la stat aproape 90 de milioane de lei, conform tvr.ro.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Reprezentanţii ANAF au transmis Parchetului situaţia a peste 100 de firme înregistrate în Capitală. Pe primul loc se află Realitatea Media. Potrvit documentului obţinut de RTV, firma a reţinut şi nu a depus pentru angajaţii săi suma de 21 de milioane de lei.

Vezi Lista firmelor private cu cele mai mari datorii 


Potrivit plângerii trimise la Parchet, reprezentanţii firmei nu au mai plătit din 2013 contribuţiile angajaţilor la pensie, sănătate, şomaj ori impozitul pe venit.

Premierul Victor Ponta a făcut apel în repetate rânduri către reprezentanţii firmei să plăteaca taxele către stat. În replică, aceştia au susţinut că datoriile aparţin foştilor acţionari ai postului de televiziune, în vreme ce ei plătesc salariile, cheltuielile precum şi contribuţiile către stat.