ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regina Ana împlineşte astăzi 91 de ani. Soţia Regelui Mihai îşi petrece ziua alături de Majestatea Sa în Elveţia, unde abia s-au întors, după ce au petrecut toată vara la Săvârşin. Deşi se deplasează mai greu, Regina Ana se simte foarte bine. 

Numele complet al reginei este Anne Antoinette Françoise Charlotte şi s-a născut la 18 septembrie 1923, la Paris. Este fiica prinţului René de Bourbon-Parma şi a prinţesei Margaret a Danemarcei, nepoată a împărătesei Zita de Bourbon-Parma. În iunie 1948, s-a căsătorit la Atena cu Regele Mihai. Majestăţile Lor s-au cunoscut în toamna anului 1947, în Londra, la nunta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.


Majestatea Sa Regina Ana a României: "Sunt o femeie obişnuită, care a avut bucuria şi fericirea să se căsătorească cu un om fantastic: Regele Mihai al României. Sunt fericită că sunt soţia lui".