ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă se află pe locul 3 în clasamentul WTA şi a câştigat deja două turnee în acest început de an, jocul Simonei Halep nu îi satisface pe toţi iubitorii acestui sport.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Un editorialist de la site-ul italian ubitennis.com este de părere că, alături de Maria Şarapova (locul 2 WTA) şi Serena Williams (locul 1 WTA), Victoria Azarenka (locul 38 WTA) completează podiumul real al circuitului.

50% discount garantat la parfumuri, doar azi

"Le cer scuze fanilor lui Halep, dar cred că Azarenka, Şarapova si Williams încă formează trio-ul logic al liderelor din circuitul feminin. Iar în ultima săptămână am avut-o pe Azarenka protagonistă la Doha", a fost opinia jurnalistului italian.

Afirmaţia italianului nu poate fi catalogată decât ca fiind răutăcioasă. Rezultatele obţinute de Azarenka, acum antrenată fostul tehnician al lui Halep, Wim Fissette, nu o recomandă să fie în top. În ultimele două sezoane, fosta lideră WTA nu a câştigat niciun turneu. De partea cealaltă, Simona a cucerit patru competiţii WTA în ultimii doi ani - Doha, Bucureşti, Shenzhen şi Dubai - şi a atins finala de la Roland Garros 2014 şi semifinala de la Wimbledon 2014.