ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


* FC Steaua București a câștigat meciul cu Dinamo (3-1), rămânând în calculele pentru titlul din primul eșalon Românesc. Detaliile despre meci se regăsesc aici, în vreme ce declarațiile celor două echipe sunt adunate aici.

* Liga I își dispută ultimele două partide din etapa cu numărul XXX. Programul și rezultatele complete sunt disponibile aici.

* Irina Begu (33 WTA), singura româncă rămasă în competiția de la Madrid, dintre cele patru calificate inițial, va lupta pentru un loc în optimile de finală ale competiției patronate de Ion Țiriac. Meciul se va disputa în cursul zilei de astăzi, conaționala noastră urmând să se dueleze cu jucătoarea germană Andrea Petkovici (11 WTA).

* România și-a adăugat în palmares, weekend-ul acesta, două medalii după Campionatul European de kaiac-canoe din Cehia, una de aur și alta de argint, grație rezultatelor obținute de Petronela Roxana Borha și Elena Meroniac. Nici echipajul masculin nu s-a lăsat mai prejos, băieții aducând țării noastre o medalie de argint.