ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Promovarea continuă a unor anumite tipuri de modele, slabe şi foarte slabe, au dus la ideea că societatea nu acceptă decât astfel de persoane.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Şi mentalul copiilor se schimbă. Având acces la informaţie, aceştia văd doar un anumit tip de persoană care se promovează  în toate mediile şi doresc să le urmeze exemplul.

Conform unui studiu făcut în SUA, 80% din fetele cu vârsta de 10 ani au ţinut cel puţin o dată o formă de dietă! Cercetarea a mai arătat şi că unul din patru copii americani cu vârste mai mici de 7 ani a fost pus la dietă de părinţi, scrie Huffington Post.

"Trăim într-o societate care pune accent pe pierderea în greutate, iar glorificarea persoanelor slabe este peste tot, aşa că nu este o supriză faptul că oamenii cad pradă acestor obsesii", a spus Claire Mysko, reprezentant al National Eating Disorders Association.