ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robbie Williams va concerta în România pe 17 iulie la Bucureşti, informează agenţia de impresariat Best Music.

"Mult-aşteptatul concert Robbie Williams va avea loc în data de 17 iulie 2015, în Bucureşti. Turneul "Let Me Entertain You" îi va bucura foarte tare pe fanii români, mai ales că setlistul va fi unul "best of", ce va cuprinde cele mai tari piese din cariera britanicului", a transmis conducerea agenţiei bucureştene.

Concertul de la București va fi o călătorie de neuitat prin vastă discografie a lui Robbie Williams, conținând cele mai cunoscute hit-uri ale sale Let Me Entertain You, Feel, Angels și altele. Show-ul va fi unul special. Va dura două ore jumătate și va fi împărțit astfel: jumătate pop, jumătate jazz.

Biletele se pun în vânzare astăzi la ora 16:00 și vor fi disponibile în rețeaua Eventim și online pe Eventim.ro. Biletele diferă în funcție de categorie, așa că prețul unui bilet este cuprins între 151 și 680 de lei.

Robert Williams şi-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. Peste cinci ani a părăsit formația după ce vânduse 25 de milioane de copii, pentru a-și începe cariera solo. Din această postură a vândut 55 de miloane de albume și 17 milioane de single-uri. A intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. Este câștigătorul a mai multe premii, inclusiv 15 premii Brit, și şase premii Echo. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat cel mai bun artist al anilor '90.