ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


declaratie de casatorie TurcescuÎn pofida ştirilor apărute în mai multe publicații mondene, Robert Turcescu este încă necăsătorit. Deşi presa tabloidă a afirmat cu tărie că s-a căsătorit duminica trecută, Turcescu a dezminţit categoric informaţia.

Şi avea dreptate. Jurnalistul îşi va schimba starea civilă abia pe 4 octombrie, când se va căsători cu mai tânăra sa parteneră de viaţă, Oana Nuţu. Evenimentul se va petrece sâmbătă, la Primăria Sectorului 1, aşa cum o arată declaraţia de căsătorie publicată pe site-ul primăriei.

Robert Turcescu trece printr-o perioadă de importante schimbări atât în viaţa privată, cât şi cea profesională. Jurnalistul a renunţat, temporar sau definitiv, la emisiunea pe care o realiza la postul B1, după ce, pe 21 septembrie, a apărut în direct, în prime-time, afirmând că a fost ofiţer acoperit.