ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In aceste momente asistăm la un război "pe viață și pe moarte" între două mari grupări din SRI, afirmă Radu Moraru pe Naşul.tv.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Conform cunoscutului realizator TV, cele două grupări sunt conduse de către George Maior, fost director al SRI şi Florian Coldea, actualul director interimar după demisia primului.

"Gruparea Maior era formata din Ponta, Ghita, Oprea, Udrea, Niro, Cocos, etc.Gruparea Coldea avea insa catusele, prin Laura Codruta Kovesi, sefa DNA", scrie Radu Moraru.

Conform lui Radu Moraru, "victime" ale acestui război au căzut Bica, Udrea, Ghiţă, cumnatul lui Ponta, iar "în curând" vor "pica Ponta, Maior, Oprea si probabil multi alti politicieni!". Printre aceştia nu ar fi şi Traian Băsescu, deoarece "multi vorbesc ca americanii i-ar fi garantat “o imunitate speciala”!.

Mai mult, Moraru spune că "asistăm la un meci UE-SUA: "Nu intimplator Traian Basescu i-a amintit, la TVR1, Presedintelui Iohannis, ca in timp ce el mergea la Bruxelles Ponta era primit in Statele Unite. E clar ca si in State existau doua curente: curentul care sprijinea blatul Basescu-Ponta, curent sprijinit de fostul ambasador Mark Gitenstein, inca prezent ca om de afaceri in Romania (desi americanii nu mai au ambasador la Bucuresti de peste 2 ani) dar… din informatiile mele, exista in State si un alt curent, care nu a acceptat niciodata blatul Basescu-Ponta. Se pare ca acest din urma curent este cel care a sprijinit-o pe Monica Macovei sa distruga planul “Ponta Presedinte – Udrea Liderul Opozitiei”!
Este clar ca Iohannis a avut un sprijin european, e clar ca si echipa Coldea-Kovesi a contribuit cu “ceva” dar eu cred ca Iohannis ar fi iesit oricum Presedinte, avind in vedere votul masiv anti-Ponta!".