ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exact în ziua în care la Bruxelles a fost semnat acordul de asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, autoritățile de la Moscova au anulat două curse Chişinău - Moscova, fără explicaţii sau anunţuri prealabile, relatează Democracy.md  , citat de Digi24.


Conform companiei Air Moldova, Moscova a anulat permisiunea de zbor pentru cursele 9U173 şi 9U174 de la Moscova spre Chişinău şi de la Chişinău spre Moscova de vineri, 27 iunie, compania aeriană din Republica Moldova fiind nevoită să introducă schimbări în orarul de zbor, iar prețul biletelor neutilizate va fi returnat.


Cu câteva ore înainte de decolarea cursei spre Moscova din Chişinău, preconizată pentru ora 7:00, autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au anunţat că nu permit operarea zborului fără, însă, a oferi vreo explicaţie.


În aceste condiţii, compania Air Moldova a fost nevoită să se conformeze şi să opereze modificări în orarul de zbor, prin anularea curselor Chişinău-Moscova şi Moscova-Chişinău pentru data de 27 iunie, se menţionează într-un comunicat al companiei.