ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cotidianul "Adevărul" de Moscova (PRAVDA) consideră că experţii americani în politică externă se tem că Rusia este gata să publice dovezi ale implicării americane în atacurile de la 11 septembrie.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

Cotidianul "Adevărul"(PRAVDA) fostul oficios al Partidului Comunist Sovietic nu dezvăluie sursele dar afirmă că acestea se tem de o lovitură puternică a lui Putin, în condiţiile în care acum este "calmul dinaintea furtunii".

Aceleaşi surse afirmă că Rusia va publica dovezile implicării americane în evenimentele de la 11 septembrie, care a fost folosit ca "pretext servit pentru preluarea petrolului din Orientul Mijlociu de către corporaţiile SUA".

Sursele citate de Pravda afirmă că publicarea imaginilor compromiţătoare va stârni un val masiv de revolte în SUA, ce se va transforma în rebeliune împotriva actualei administraţii de la Washington.