ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia nu a dat acord de survol pentru avionul cu care premierul Victor Ponta trebuia să călărorească, sâmbătă, către China.

Delegația cu care premierul va pleca în China va călători pe altă rută, potrivit unor surse guvernamentale citate de B1 Tv.

La începutul acestei luni, Moscova a decis interzicerea survolării spațiului său aerian de către companiile ucrainene și a amenințat cu măsuri similare pentru cele din UE, ca reacție față de sancțiunile impuse Rusiei de către statele Uniunii Europene și de SUA.

”Guvernul a decis interzicerea curselor de tranzit ale companiilor ucrainene care operează zboruri prin spațiul aerian al Rusiei către o serie de țări, precum Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Turcia”, anunța premierul Dmitri Medvedev, precizând că măsuri similare pot fi luate față de companiile aeriene din UE și SUA.