ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia suplimentează efectivele militare pe care le desfăşoară de-a lungul frontierei sale cu Ucraina, astfel încât acum acestea au ajuns să depăşească 12.000 de militari, iar numărul batalioanelor, cel al unităţilor speciale, al celor de antiaeriene şi de artilerie este în creştere, afirmă generalul american Philip Breedlove, comandantul forţelor Pactului Nord-Atlantc din Europa.
"Numărul trupelor ruse staţionate de-a lungul frontierei ucrainene este în creştere. A depăşit 12.000 de militari"

, a declarat generalul, aflat în vizită la Priştina, în Kosovo.
"Numărul batalioanelor operaţionale, al unităţilor speciale, al unităţilor antiaeriene şi de artilerie este în creştere"

, a spus liderul militar.
"Toate tipurile de armament sunt mobilizate în această zonă, inclusiv armament de infanterie, vehicule blindate. Observăm elemente în mişcare, venind din districtul militar central rus spre regiunea Rostov, unde se regrupează, sunt antrenate şi sunt detaşate la frontiera cu Ucraina"

, a informat Breedlove.