ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Niculescu, autoarea "Manifestului de la Bucureşti" şi luptătoare pentru drepturile cetăţenilor şi-a lansat de curând propriul site, de-acolo unde românii pot afla cum este în "Grota Administraţiei Publice".

Livrare gratuita in 24 de ore!

Public-attitude.ro este "acea atitudine care nu seamănă cu poziția ghiocelului. Este reacția oricărui om confruntat cu aberațiile administrației publice, care ia atitudine. Fiecare dintre noi s-a lovit măcar o dată în viață de mitocănia unui funcționar public (plătit din banii noștri), de abuzurile unor mici șefi (primari, prefecți, miniștri), de indolența presei în mare parte aservită (care refuză să relateze mizeriile zilnice deoarece nu ar prezenta „interes național”), de frica familiei, prietenilor când ne revoltăm pe bună dreptate", se afirmă pe pagina de început a siteului.

Noul site îşi propune să devină "un ghid de asuprire a administrației publice CU LEGEA ÎN MÂNĂ". Claudiu Marginean, președinte fondator al Partidului Pirat, Liviu Ceacar și Valentin David au lucrat cu toții din spirit civic pentru a face posibil acest site.