ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campioana Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Supercupa Ucrainei, după ce a învins marţi cu scorul de 2-0 câştigătoarea Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev, informează site-ul oficial al grupării din Doneţk.

Golurile pentru Şahtior au fost marcate de Gladki '75 şi Marlos '90+3. Şahtior Doneţk a câştigat pentru a şasea oară în istorie Supercupa Ucrainei, după cele cucerite în anii 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 şi 2014.

Chiar şi fără brazilienii Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa şi Ismaily şi argentinianul Facundo Ferreyra, Şahtior a reuşit să cîştige pentru al treilea an consecutiv Supercupa Ucrainei, notează GSP.

Duelul cu Dinamo Kiev părea că se îndreaptă spre prelungiri, însă două gafe în defensivă au fost speculate imediat de elevii lui Il Luce.