ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Şantaj făcut probabil de jurnalistul Andrei Bădin, telefonic, într-o discuţie cu baronul de Mehedinţi, Adrian Duicu, referitoare la afacerile fiului Rovanei Plumb. Bădin ar fi fost descoperit cu acest şantaj la ascultarea interceptărilor din Dosarul Duicu.

Surse independente - jurnalişti B1 TV - au declarat că Andrei Bădin s-ar afla în această perioadă de timp în concediu. Afirmaţia s-ar confirma pe contul de Facebook al jurnalistului, dar şi în presa online.

Potrivit Realitatea TV, citată de HotNews, procurorii susţin că Andrei Bădin, de la postul B1Tv, ar fi primit bani de la Duicu ca să nu realizeze o emisiune pe tema afacerilor pe care le avea fiului ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Încă de pe 1 iulie, publicaţia news-mehedinti.ro relata că, în urma audierii lui Adrian Duicu, procurorii au găsit acest caz de şantaj în interceptările telefonice de la dosar o convorbire, în care Bădin îi cere lui Duicu bani de concediu.