ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sarita Montiel, celebra actriţă şi cântăreaţă spaniolă, a avut o fiică secretă născută în Mexic, în urma legăturii sale pline de pasiune cu comunistul Ramon Mercader.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Acesta este nimeni altul decât asasinul lui Lev Troțki, unul dintre cei mai marcanți conducători ai revoluției ruse, scrie revista spaniolă Lecturas.
"Fetița s-a născut prin cezariană, printr-o intervenție lungă și complicată. Când s-a trezit din anestezie, Sarei i s-a spus că a avut o fată, dar copilul s-a născut mort"

, a povestit Jose de la Rosa, coafor și bun prieten al vedetei internaționale dispărute în anul 2013, la 85 de ani.

Abia după mulți ani Sarita Montiel a descoperit adevărul și a aflat că fiica ei trăia și că fusese adoptată de o familie din orașul spaniol Valencia.

Ziaristul Carlos Ferrando, cel care a publicat această știre bombă, susține că a aflat chiar de la Sarita Montiel, pe care spaniolii o alintau Sarita sau Saritisima, identitatea tatălui acelei fiice, despre care Sarita Montiel nu a vorbit niciodată în public.