ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubitorii mersului pe două roţi, care au de gând să se plimbe pe malurile Begăi, pe pista pentru biciclişti pe care muncitorii au conturat-o deja în unele zone, trebuie să fie foarte atenţi.Pentru a merge cu aceste piste, trebuie să dai dovadă de multă îndemânare, aceste piste având foarte multe curbe!

Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii


Se pare că aceste alungiri au mărit lungimea pistei cu circa 10-15%. Din fericire, dacă se poate spune asta, nu doar din banii timişorenilor s-a făcut această operă de artă stradală, ci o mare parte din bani au venit din fonduri europene.

Valoarea proiectului este de peste 50 de milioane de lei, dintre care 30 de milioane de lei provin de la Uniunea Europeană.

Puşi în faţa faptului, proiectanţii au spus că pista de biciclete este construită ''pentru plimbare'', nu pentru viteză'' şi că respectivele curbe au rolul de a ''evita accidentele''.


Primarul Nicolae Robu a promis că, peste cinci ani, când proiectul european poate fi schimbat, traseul va fi modificat.


pista_bicicleta_timisoara_46698400


piste-serpuite-biciclete-Timisoara-820x300


10608947_752221301483733_1192809069_n