ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Năstase, fost preşedinte al PSD şi fost premier al României, l-a îndemnat pe Victor Ponta să solicite un vot de încredere în Parlament pentru guvernul său la începutul sesiunii viitoare.

Livrare gratuita in 24 de ore!

De asemenea, Năstase crede că Guvernul Ponta 2 ar trebui remaniat.

"Pentru începutul sesiunii parlamentare, ar fi important să se ceară un vot de încredere în Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentală, astfel încât toate semnele de întrebare legate de autoritatea şi legitimitatea formulei guvernamentale şi a majorităţii parlamentare să fie spulberate printr-un vot în Parlament. Dacă nu, nu", a declarat Adrian Năstase.

Declaraţia lui Năstase confirmă în parte veştile venite dinstre PSD care vorbesc despre o debarcare a lui Victor Ponta din funcţiile de conducere.

Dacă va solicita votul de încredere al Parlamentului şi nu îl va primi, Ponta îşi va pierde funcţia de prim ministru, iar noul preşedinte, Klaus Iohannis, va desemna un nou premier.

Tot în luna februarie, când începe noua sesiune, este programat şi un concres la PSD în urma căruia Ponta ar urma să fie demis din funcţia de preşedinte al partidului.