ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă
Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice şi la munte, unde se vor semnala precipitaţii pe spaţii extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar noaptea vor fi precipitaţii mixte în Maramureş, local în Banat, Crisana, Transilvania şi vestul Olteniei şi predominant ninsori la munte. Vor fi condiţii de polei. În sudul şi estul teritoriului, înnorările vor fi temporare, doar pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie sau de burniţa, iar în zonele joase se va semnala ceaţă, posibil persistenta. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în nord-vest, iar pe crestele montane va deveni tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -3 şi 3 grade.
Duminică

Vremea se va răci faţă de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Mai ales în cursul zilei se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureş şi pe arii mai restrânse în Transilvania şi în nordul Moldovei şi izolat, mai ales ploi, în celelalte regiuni. Vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele montane, trecător spulberând zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 2 grade. Cu precădere spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, izolat, în zonele joase.