ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plin scandal legat de pensiile speciale pentru parlamentari, senatorul PNL Vasilica Steliana Miron face o declaraţie extrem de nepotrivită. Aceasta a explicat pentru Evenimentul zilei că banii din salariul de parlamentar nu-i ajung nici măcar pentru coafor și este nevoita sa apeleze la sprijinul financiar al părinților și al soțului.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Cunoscută drept „senatoarea sexy”, ea a declarat că își gândește singură ținutele. "Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă", a declarat Steliana Miron. Ea a precizat că și majoritatea pantofilor din garderobă sunt făcuți la comandă, tot în Suceava.

Vasilica Steliana Miron are 38 de ani şi a intrat în Parlament pe listele PP-DD, într-o circumscripţie din Suceava, dar a trecut la PNL în luna februarie 2014.

În ultima sa declarație de avere, din iunie 2014, Steliana Miron susține că deține două terenuri intravilane în suprafața totală de 3.260 de metri pătrați, în orașul Rădăuți, împreună cu soțul sau, Cătălin Miron, executor judecătoresc. De asemenea, cei doi au o casă de 281 de metri pătrați, în Rădăuți, dar și un Jeep Grand Cherokee. În declarație de avere, senatorul PNL a mai trecut bijuterii în valoare totală de 50.000 de euro.

În ce privește veniturile soților Miron, acestea sunt indemnizația de senator de 60.410 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adică aproximativ 5.000 de lei lunar, precum și onorariul de 97.700 de lei al executorului judecătoresc Cătălin Miron.