ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, senatorii au decis, la propunerea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, să se reunească, săptămâna viitoare, în ședință de plen și în zilele de 28 și 29 aprilie pentru a legifera, conform Agerpres.

Propunerea liderului senatorilor PSD a fost agreată de majoritatea senatorilor prezenți în plen, fiind adoptată cu 75 de voturi pentru, 25 de voturi împotrivă și o abținere, senatorii luând, de asemenea, decizia  ca Biroul Permanent să se reunească în zilele de 5, 12 și 19 mai pentru a stabili dacă este necesară convocarea în plen a senatorilor.

În timpul ședinței plenului de marți, senatorii au aprobat programul propus de Biroul Permanent, potrivit căruia, începând cu data de 28 aprilie și până pe 24 mai, senatorii ar fi urmat să desfășoare numai activități în teritoriu.