ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Manevre militare îngrijorătoare în republica separatistă Transnistria au fost observate de pe teritoriul Moldovei, chiar în ajunul alegerilor parlamentare de la Chişinău.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Oficialii de la Tiraspol au organizat exerciţii militare de anvergură, şi au simulat două scenarii similare celor din Ucraina, de pe Maidan. În primul scenariu, forţele speciale au fost puse în faţa unei revolte în masă. Apoi, a fost simulată o criză cu ostatici într-o clădire administrativă. La exerciţii a fost prezent şi liderul de la Tiraspol, potrivit .România TV.

Forțele speciale din stânga Nistrului au organizat exerciții militare cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Oficialii transnistreni au explicat că astfel de exerciţii se organizează de câteva ori pe an în cadrul așa-numitului Minister de Interne din regiunea separatistă .

Duminică, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare.