ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Severina Pascu va rămâne administrator al UPC Romania pentru încă patru ani, începând cu data de 4 ianuarie 2015, potrivit unei decizii luate în 10 decembrie 2014 de către asociaţii operatorului de cablu, care a fost publicată joi, 26 martie 2015, în Monitorul Oficial.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Severina Pascu este şi directorul general al UPC Romania, al doilea mare operator local de comunicaţii prin cablu, care anul trecut a mai câştigat încă 21.300 de abonaţi ajungând la un total de 1,18 milioane de clienţi.

Asociaţii UPC România SRL sunt:

1. UPC Romania Holding B.V., societate comercială olandeză, deţinând 99,7652% din capitalul social
2. UPC Central Europe Holding BV, societate comercială olandeză, deţinând 0,1183% din capitalul social
3. Zomerwind Holding BV, societate comercială olandeză, deţinând 0,1165% din capitalul social

Conform Hotnews, în afară de prelungirea cu patru ani a mandatului de Administrator al Severinei Pascu în cadrul UPC România SRL, asociaţii au mai decis în 10 decembrie 2014 şi numirea a încă unui administrator - Jon Aaron Halstead Garrison, cetăţean american.

"Ca urmare a numirii celui de-al doilea administrator, se formează consiliul de administraţie al societăţii. Astfel, se aprobă numirea Severinei Pompilia Pascu, administrator, în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al UPC România SRL", se mai arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.