ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Votanţii lui Klaus Iohannis care au afirmat că şi-au "luat ţara înapoi" se înşală, afirmă economistul Ilie Şerbănescu.

Acesta spune că Victor Ponta este liderul partidului care "este principalul artizan din România al celui mai odios capitalism sălbatic din Europa", într-un articol din Jurnalul Naţional.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Ilie Şerbănescu afirmă că toate resursele României aparţin străinilor şi că acelaşi lucru va rămâne neschimbat şi după victoria lui Klaus Iohannis.

"În 16 noiembrie dimineaţa, înainte de alegeri, situaţia în România era după cum urmează: tot petrolul şi jumătate din resursele de gaze – la austrieci; distribuţiile din energie (cele care strâng banii) – la nemţi şi francezi în cazul gazelor, la italieni, nemţi şi cehi în cazul electricităţii, la austrieci, kazahi şi ruşi în cazul carburanţilor; băncile – la austrieci, greci şi francezi; industriile câte mai există – la nemţi, britanici, ruşi, italieni etc; telefonia – la francezi, britanici şi nemţi; pădurile (probabil peste jumătate) – la austrieci, unguri, nemţi; pământurile agricole (probabil peste 40%) – la italieni, unguri, danezi etc. În 16 noiembrie, la închiderea urnelor, după victoria zdrobitoare, tabloul era acelaşi. Si aşa va rămâne. Fraţilor, nu veţi lua nimic înapoi! Actualii deţinători vând scump, nu dau graţis precum statul român! Si v-au luat şi banii, ca să nu aveţi cu ce cumpăra!", a conchis el.