ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce mai multe ONG-uri şi sute de persoane au protestat la adresa organizatorilor Festivalului Marii Uniri de la Alba Iulia, pentru că evitat invitarea personalităţilor reprezentative ale cântecului românesc tradiţional, iată că cineva s-a sesizat şi a încercat să mai "dreagă busuiocul".

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Astfel, pe pagina oficială a lui Nicolae Furdui Iancu, artistul anunţă că va ajunge totuşi să concerteze la Alba Iulia, chiar de 1 decembrie.

"Nicolae Furdui Iancu și Tudor Furdui Iancu, împreună cu grupul instrumental-folcloric ,,Crai Nou" din Alba Iulia, urează - ,,La mulți ani tuturor românilor și României", iar cu ocazia Zilei Naționale vor susține spectacole în următoarele orașe : 28 noiembrie - Mioveni - Argeș; 29 noiembrie - Slobozia; 30 noiembrie - Sf. Gheorghe și stațiunea Covasna; 1 Decembrie - Sibiu (în direct pe TVR1), Alba Iulia și Deva", sună anunţul de pe pagina oficială a lui Nicolae Furdui Iancu.