ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serena Williams, numărul 1 WTA, a oferit o declaraţie destul de interpretabilă, după meciul câştigat cu 6-3, 6-2, în sferturile de finală de la US Open, în faţa italiencei Flavia Pennetta.

Este posibil ca pentru Serena să ia în calcul retragerea din tenis la finalul acestui sezon. "Acum sunt mai relaxată. Nu mai simt că trebuie să câştig mereu. Am avut o carieră minunată", a declarat Serena Williams după meciul de luni pentru US Today Sports. 

Numărul 1 mondial nu mai reuşeşte să-şi domine adversarele aşa acum s-a întâmplat în anii precedenţi, cea mai bună dovadă fiind faptul că a fost eliminată prematur de la toate turneele de Grand Slam disputate până acum: turul 4 la Australian Open, turul 2 la Roland Garros, turul 3 la Wimbledon.

Așa cum era de așteptat, presa internațională a adus în discuție o posibilă retragere a americancei la finalul acestui an. 

Simona Halep este acum pe locul 2 ăn clasamentul WTA şi ar putea fi principala beneficiară a retragerii Serenei din tenis.

Oricum Simona Halep trebuie să ajungă numărul 1 mondial în primul rând prin munca proprie și prin multe meciuri câștigate, iar nu printr-o conjunctură favorabilă care de obicei nu durează.