ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (23 de ani), una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume, nu obişnuieşte în prezent să facă publice lucrurile mărunte din viaţa sa. Nu acelaşi lucru se întâmpla şi în urmă cu câţiva ani, atunci când constănţeanca nu se afla nici măcar în Top 50 WTA, potrivit prosport.ro.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Simona Halep posta comentarii pe Facebook legate de vestimentaţie, aspect fizic, întâmplari din circuit, dar şi despre... factura de la telefon. Halep a luat parte la o conversaţie referitoare la o fotografie în care apărea, spunând:

“Vai de mine cum arătam... uită-te la hainele mele. Aveam şi aia din avion de somn pentru ochi. Pfff...eram terminată oricum... de unde naiba am luat-o pe asta? Nu mai ştiu”!

Dintr-un alt comentariu reiese că a treia jucătoare a lumii iubea conversaţiile la telefon, dar acest lucru îi aducea şi chetuieli usturătoare:

„Îmi e dor de vremurile alea. Telefonul nu-l lăsam atunci. Numai 400 de euro îmi venea factura...Ce bătută în cap eram. Doamneee...vai de mine!”, spunea în anii 2010 şi 2011 jucătoarea din Constanţa.