ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Billie Jean King (71 de ani), fostă numărul 1 mondial, câştigătoare a 39 de titluri de Grand Slam şi fondatoarea WTA, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, cea care miercuri a reuşit să o învingă categoric pe Serena Williams în Turneul Campioanelor (6-0, 6-2):

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Este excepţională!", a declarat aceasta, comparând-o pe Halep cu un alt nume mare al tenisului mondial, Martina Hingis. Fostă jucătoare profenistă elveţiană de tenis, Hingis a câştigat de-a lungul carierei cinci turnee de Grand Slam şi nouă titluri la dublu feminin.

Billie Jean King a vorbit despre Halep în termeni laudativi, declarând faptul că a observat-o pe sportiva din România în urmă cu doi ani şi jumătate, din întâmplare:

"E loc în tenisul mondial şi pentru jucătoare mici de înălţime. Dar trebuie să fie excepţionale, ca Halep. Am văzut-o în urmă cu doi ani şi jumătate la televizor. Atunci am devenit interesată de ea. M-am întrebat: <Cine este fata asta?>. Loveşte mingea atât de bine, atât de curat. Sunt impresionată! Iar serviciul îi este din ce în ce mai bun", a declarat fostul număr 1 mondial, potrivit prosport.ro.