ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ediția britanică a portalului Give Me Sport a publicat recent o analiză a sezonului 2014 din tenisul feminin, în care Simona Halep este plasată în spatele canadiencei Eugenie Bouchard.

Livrare gratuita in 24 de ore!

La final, englezii au avansat și câteva pronosticuri pentru 2015, ei fiind siguri că Bouchard, și nu Halep, are cele mai mari șanse de a se impune într-o finală de Grand Slam.

"Trăgând cortina aproape complet peste acest sezon, putem spune că am asistat la o adevărată explozie din partea lui Eugenie Bouchard, tânărul star canadian fiind cotată cu șanse mari să câștige primul titlu de Grand Slam anul viitor. Românca Simona Halep va fi imediat în spatele ei", scriu englezii.

Această scurtă analiză este cumva opusă celor făcute până acum de mai multe publicații din Statele Unite , printre care și Sports Illustrated, care susțin că Halep este cea care se va impune în 2015 într-o finală de Mare Slem.

De altfel, Bouchard nu a impresionat în acest sezon decât prin evoluțiile avute la primele trei turnee de Grand Slam ale anului, reușind să joace o finală și două semifinale. În rest, sportiva din Canada a câștigat un singur turneul, cel de la Nurnberg, pe care și Simona și l-a trecut în palmares în 2013, și a încheiat anul pe locul 7, informează Ziare.com.