ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep şi-a ales noul antrenor, care o va pregăti pe sportiva noastră începând din 2015, anunţând totodată şi componenţa noii echipe manageriale.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Victor Ioniţă este noul antrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep, în sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai făcând parte şi preparatorul fizic Theodor Cercel şi consultantul Thomas Högstedt, se arată într-un comunicat remis Mediafax de managerul Virginia Ruzici.
"Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ioniţă - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", se arată în comunicatul citat.

Victor Ioniţă a fost antrenorul Soranei Cîrstea.