ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o casă din municipiul Costanța au fost ucise trei persoane, două femei și un tânăr, nepot al acestora, iar principalul suspect al triplului asasinat este un alt nepot al femeilor, fusese eliberat recent din închisoare, unde ispăşise o condamnare pentru tâlhărie, potrivit Cotidianul.

După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost prins de către polițiști la intrarea într-o comună constănțeană, iar potrivit IPJ Constanța, Ștefan Alexandru Stoica, de 34 de ani, este principalul suspect în cazul uciderii cu lovituri de cuțit și lovituri cu corp contondent a două femei, dar și a vărului său. Victimele sunt o femeie de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, în vârstă de 57 de ani, şi nepotul fiicei, în vârstă de 19 ani.

Eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul Poarta Albă, unde a fost închis pentru tâlhărie, presupusul criminal era cunoscut ca dependent de droguri și afecțiuni psihice, fiind internat de mai multe ori la Spitalul Penitenciar Poarta Albă pe perioada detenției, iar vecinii îl caracterizează drept o persoană violentă și agresivă.

Inițial, anchetatorii au presupus că victima de sex masculin ar fi fost chiar Ștefan Alexandru Stoica, suspectând că ar fi avut loc un dublu omor și o sinucidere, însă, la identificarea cadavrelor, o rudă a precizat că bărbatul mort nu este presupusul criminal, ci un văr al acestuia.

Crimele au fost descoperite de un membru al familiei venit în vizită, care a alertat poliția.