ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Solista şi pianista Amy Lee, care este căsătorită cu terapeutul Josh Hartzler, a anunţat luni pe contul său de pe platforma Instagram că a născut primul copil al cuplului, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.

Amy Lee, în vârstă de 32 de ani, a publicat o fotografie pe Instagram în care îl ţine pe bebeluş la piept. "Puiul nostru mic, Jack Lion Hartzler, este aici. Nu am cunoscut niciodată până acum profunzimile sufletului meu", a scris aceasta în mesajul care însoţeşte imaginea.

Solista trupei Evanescence s-a căsătorit cu Josh Hartzler în anul 2007.

Evanescence este o formaţie de rock alternativ din Little Rock (SUA), înfiinţată în 1998, de Amy Lee şi Ben Moody, iar încă de la albumul de debut, "Fallen", formaţia a dovedit că are un cuvânt de spus, primul ei produs vânzându-se în peste 17 milioane de exemplare și fiind recompensat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. "Fallen" i-a adus trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări la aceste premii. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost lansate trei albume (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Cel mai recent album a apărut în 2011, cu titlul "Evanescence", care a intrat în topul Billboard pe primul loc.