ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert Scales, general american în retragere și analist militar al postului Fox News, a prezentat viziunea sa asupra implicării SUA în Ucraina. Într-o declarație pentru postul amintit, Scales a spus că, singura cale prin care America poate fi eficientă în acest conflict este ”să înceapă să ucidă ruși” și să-i trimită în Rusia ”în saci de plastic”.

[P] Istoria Romanilor – Academia Romana – comanda online

Armistițiul din Ucraina, deși fragil, pare că rezistă. Și, în vreme ce acordurile de la Minsk par să fie respectate de ambele părți aflate în conflict, cu mici excepții, în Statele Unite se multiplică vocile care cer ca SUA să trimită armament regimului de la Kiev.

În plus, americanii ar vrea ca Barack Obama să grăbească o intervenție militară în Ucraina, în condițiile în care soldații americani se află deja pe teritoriul ucrainean pentru antrenarea armatei din această țară.

Pe acest fond extrem de încordat, generalul american a afirmat: ”Trebuie să începem să ucidem atât de mulți ruși, încât nici presa lui Putin să nu poată ascunde faptul că rușii se întorc în țara lor în saci de plastic!”, relatează site-ul Il Giornale.