ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul patron al Realităţii TV, Sorin Ovidiu Vântu, i-a caracterizat pe cei doi candidaţi la preşedinţie, Iohannis şi Ponta, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

Despre candidatul ACL, Vântu afirmă că este " un personaj nedefinit" şi că "a-ţi baza o campanie pentru presedintia Romaniei pe originile germanice ale candidatului arata deficiente majore de cunoastere atat a urmasilor lui Siegfried, cat si a urmasilor lui Burebista, mort odata cu Cezar si niciodata supus lui".

Despre Ponta, candidatul PSD, SOV nu se sfieşte să spună că este "Cinic, ipocrit, santajabil, oportunist, precaut, versatil si extrem de inteligent".

Totuşi, chiar dacă va ieşi preşedinte, SOV consideră că nu Ponta va fi cel mai puternic om al României, ci colegul său de partid, Sebastian Ghiţă.

"Inregistrarile pe care le are Ghita cu el il vor face pe acesta stapanul jocului intern. Lipsa de scrupule a acestei canalii l-a facut deja un personaj detestat. Nu va trece mult si Ponta va incepe sa deconteze mizeriile lui Ghita", scrie Vântu pe blogul său.

Cu cine va vota Vântu? Faceţi click aici pentru a afla răspunsul.