ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri american de origine ungară ,George Soros, a declarat recent pentru revista franceză Paris Match că Europa ar trebui să se pregătească pentru un iminent război.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Astfel, întrebat de publicația franceză dacă este de părere că un război este posibil, George Soros răspunde:

"Da. Doar că atât responsabilii cât și cetățenii europeni nu par să conștientizeze acest pericol. Europa trebuie să se trezească, urgent. Să se înarmeze. Statele membre ale Uniunii Europene ar trebui să acționeze ca și cum ar fi plasate indirect în situație de război. Deoarece Rusia reprezintă de pe acum modelul unei societăți post-democratice care zguduie valorile fondatoare ale Europei, mizând pe naționalism. Este negarea libertății. Țarism versus democrație. Renașterea „Sfintei Rusia”. Europa nu are de ales : este nevoită să se unească cu adevărat și să ajute Ucraina să se apere, din moment ce aceasta vrea să integreze Europa. De facto, atacul Rusiei împotriva Ucrainei este o agresiune împotriva Europei, care are datoria morală să militeze pentru independența Ucrainei. Europenii mai ales trebuie să ia aminte la „Noua Ucraină”, unde angajamentul civic și politic este probabil mult mai mare decât oriunde în altă parte a Europei. Ucrainienii au dovedit că se puteau sacrifica pentru țara lor. Asta ar putea ajuta Europeni să regăsească spiritul care a ghidat crearea Uniunii. Salvând Ucraina, Uniunea Europeană s-ar salva pe ea însăși", a declarat George Soros.

Miliardarul George Soros a devenit celebru prin finanțarea și organizarea “revoluțiilor colorate” din Georgia (2003) și Ucraina (2004) , având reputația unui super-lider al “Noii Ordini Modiale”