ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vîntu a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbeşte despre statul parazit care trăiește de pe urma  contribuabililor şi, în special, de pe urma oamenilor de afaceri, fără a le da nimic înapoi.

"Statul parazit trăiește de pe urma contribuabililor săi, nefiind capabil să producă niciun fel de beneficiu pentru voi. Trăiește doar de pe urma voastră și , în special, a oamenilor de afaceri. Din ceea ce produc oamenii de afaceri, din ceea ce produceți voi, statul dijmuieste tot, nu vă dă nimic înapoi". spune Vîntu.

În scurtul videoclip postat pe Facebook,acesta mai vorbește despre decizia prin care de la 1 mai se va impozita bacșișul.

"Culmea stupidității am văzut-o în ultima vreme când statul începe să-ți ucidă victimele. Amenzi de toate felurile, presiune uriașă pe funcționarea societăților comerciale, mai nou, s-a ajuns la ridicolul de a se impozita șpaga, un lucru care face parte din geneticul nostru. În final, dacă se va continua pe aceeași linie, domnii mei, vom rămâne cu toții fără stat", explică SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu atinge şi subiectul hotărârilor adoptate recent de premierul Victor Ponta.

"Vă atrăgeam atenția în ultima mea postare de pe blog că premierul acesta trebuie schimbat, și trebuie schimbat din mai multe motive: nu pentru furăciunile pe care le face impreună cu tovarășul său Ghiță, ci pentru faptul că este incompetent. Cei care speră, și aici ma refer la PNl, că vor reuși să-l schimbe pe Ponta prin alegeri anticipate se înșală. Nu vor fi alegeri anticipate. Cei care speră că DNA-ul îl va sălta pe Ponta, ar fi prea mult. Chiar și pentru DNA", mai spune omul de afaceri.

"Fără o presiune a opiniilor publice, a maselor, Ponta va domni bine și după 2016. Încercați să puneți presiune, pașnică bineînțeles, pentru schimbarea acestui premier. Ne trebuie un premier care să vină cu un proiect economic clar, si performant. Taxarea asta după ureche, impozitarea excesivă va duce la ruinerea fiecăruia dintre voi", afirmă Vîntu.




Despre statul parazitStatul parazit a început să-și ucidă victimele: amenzi de toate felurile, presiune uriașă pe funcționarea societăților comerciale... mai nou vor să impoziteze și șpaga.

Posted by Sorin Ovidiu Vîntu on Monday, April 27, 2015