ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată lista spitalelor care vor asigura asistenţa medicală permanentă în perioada Sărbătorilor de Paşti:

Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti (SABI) va avea program normal de lucru în perioada Paştilor, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112.

"În această perioadă, vom lucra la capacitatea normală, nu au fost aprobate concedii şi nici recuperări. Pentru noaptea de Înviere, vom suplimenta cu şase numărul de echipaje, ambulanţele fiind distribuite la Catedrala Patriarhală şi la alte câteva biserici care ne-au solicitat ajutorul", a declarat dr.Alis Grasu, managerul instituţiei.