ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă tragedie s-a întâmplat pe terenul de fotbal!, scriu ziariștii sportivi de la DigiSport:

"În Albania, la meciul dintre Egnatia și Partizan, Raphael Dwamena și-a pierdut viața la doar 28 de ani. 

Raphael Dwamena și-a pierdut viața pe terenul de fotbal 
În minutul 23-24 al partidei, la scorul de 1-1, fotbalistul din Ghana și-a pierdut cunoștința și a căzut lat pe teren. 

Medicii au intervenit imediat pentru a îl salva și l-au transportat de urgență la spital. În ciuda ajutorului rapid, fotbalistul nu a reușit să supraviețuiască și s-a stins din viață la vârsta de 28 de ani, anunță presa din Albania.", citată de DigiSport. VIDEO AICI
 
Și în România a murit azi subit un campion: Federația Română de Canotaj a anunțat, sâmbătă, decesul campionului olimpic Dimitrie Popescu, la vârsta de 62 de ani, a transmis și site-ul ȘtiripeSurse

Decesul a survenit sâmbătă după-amiază, în locuința personală de la Bușteni. În ultimele patru zile, Dimitrie Popescu a fost prezent la Campionatul Național de Fond de la Snagov.
 
Cunoscutul jurnalist sportiv Dorin Cioțea ne-a împărtășit:
 
"Dimitrie "Mitică" Popescu, campion olimpic și mondial la canotaj, s-a stins subit azi dupa-amiaza, la 62 de ani. Era acasa la Busteni, la un gratar cu familia si cu prietenii, vorbind despre sportul care l-a facut faimos. I s-a facut rau brusc, inima sa mare l-a lasat fara sa aiba vreun semn prevestitor. Pana la pranz fusese la baza de la Snagov, unde s-a afisat ca intotdeauna: tonic, gata sa dea sportivilor din energia lui, avand planuri de viitor. Un fanatic al disciplinei, Mitica si-a dedicat viata canotajului. Era de un sfert de secol antrenor federal la loturile naționale, între cel mai bine cotați din lume. Cel mai valoros trofeu din cariera sa a fost titlul olimpic cucerit la Barcelona 1992, în proba de patru rame cu cârmaci (4+). La aceeași ediție a obținut și medalia de bronz în proba de doi rame cu cârmaci (2+). Medalii olimpice de argint a câștigat tot în proba de dublu rame la JO de la Los Angeles 1984, dar și în proba de patru rame la JO de la Seul, în 1988.

În 1989 a fost campion mondial cu echipajul de patru rame și a obținut medaliile de argint la dublu rame la Campionatele Mondiale din 1985 și din 1996.
Dumnezeu să îl odihnească!"