ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arena Națională, cel mai mare stadion din România, are toate șansele să fie redeschisă săptămâna viitoare. Ultimul document pe care-l așteaptă proprietarul arenei de cinci stele va fi depus, cel mai probabil luni, la Primărie.

Cel puțin asta susține Vasile Dâncu, ministru al Administrației și Dezvoltării Regionale.

”Probabil că luni, în cadrul ședinței Comisiei Tehnice, agrementul va fi oferit Primăriei și deci se vor putea desfășura meciuri în viitor pe acest stadion. Dacă din 2011 și până în 2016, cei de la Primărie s-ar fi preocupat să aducă buletine de analiză, cum au depus acum, ar fi fost mult mai simplu.

Ne-au adus, după un scandal mediatic, pe 3 martie, de la un laborator din Italia care e superior celui de la ISU, documentul care spune că e de categoria B, deci se pot desfășura meciuri”, a spus Dâncu la Pro TV. 

În plus, Dâncu nu înțelege de ce amicalul România - Spania a fost mutat la Cluj.

”Firma a adus la comisia tehnică de pe lângă ministerul pe care-l conduc un buletin de analiză venit de la laboratorul de la ISU, le-am dat rezultatele, iar acesta spunea că se poate desfășura meciul deoarece nu există pericol”, a mai spus Dâncu, potrivit digisport.ro.

Ultimul meci care s-a disputat pe Arena Națională, înainte ca aceasta să fie înschisă, a fost pe 25 octombrie 2015 - Steaua - Pandurii, în etapa a 15-a din Liga 1.