ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul echipei italiene de fotbal Fiorentina, Joe Barone (FOTO sus), a murit marți, la Milano, la vârsta de 57 de ani, a confirmat echipa din Serie A pe rețelele de socializare, potrivit stiripesurse.ro

Barone suferise duminică un stop cardiac, înainte de meciul din Serie A dintre Fiorentina și Atalanta, care a și fost amânat. Fiorentina a confirmat că directorul general Joe Barone a murit marți, la Spitalul San Raffaele din Milano, la vârsta de 57 de ani.

Barone a fost transportat de urgență la spital în stare critică duminică după-amiază, după ce a suferit un stop cardiac cu câteva ore înainte de meciul din Serie A dintre Fiorentina și Atalanta, pe stadionul Gewiss din Bergamo.

El a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord duminică, iar Fiorentina a precizat luni că bărbatul de 57 de ani este conectat la aparate. Barone ar fi împlinit miercuri 58 de ani, pe 20 martie.

El s-a născut în 1966 la Pozzallo, în Sicilia, dar s-a mutat la New York cu familia sa când avea opt ani.

Directorul italo-american a fost numit director general al Fiorentinei când Rocco Commisso a cumpărat clubul de la familia Della Valle în vara anului 2019. El fusese vicepreședinte al echipei New York Cosmos din 2017 până la numirea sa la Fiorentina.

„Cu profundă durere și imensă tristețe, Fiorentina confirmă pierderea uneia dintre figurile sale de referință, o persoană care a marcat istoria recentă a clubului și care nu va fi niciodată uitată. Directorul general Giuseppe Barone a decedat astăzi la Spitalul San Raffaele din Milano, după ce s-a îmbolnăvit brusc duminică. Rocco Commisso și familia sa, Daniele Pradè, Nicolas Burdisso, Alessandro Ferrari, Vincenzo Italiano, Cristiano Biraghi și toți cei asociați cu Fiorentina sunt complet devastați de pierderea teribilă a unui om care a dat dovadă de un mare profesionalism și care și-a dat sufletul pentru aceste culori. A fost un prieten prețios care a rămas mereu puternic în cele mai fericite și, mai ales, în cele mai dificile momente.
Întreaga lume Viola transmite sincere condoleanțe soției lui Giuseppe, Camilla, copiilor săi și întregii familii Barone în aceste momente de imensă tristețe.”

A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă ghaneză

De asemenea, sâmbătă, 16 martie, fotbalistul Youssouf Keira a jucat pentru ASM Sangaredi în meciul cu Milo, scor 2-3, din prima liga ghaneză, iar câteva ore mai târziu, în cursul nopții, a decedat, potrivit The Sun

Fundașul a fost găsit inconștient în casa sa la primele ore ale dimineții de duminică. Presa din Ghana susține că a suferit un atac de cord.

„Cu mare durere am aflat de decesul jucătorului de la ASM Sangaredi Youssouf Keira. Acesta a avut loc în această duminică, 17 martie. Transmitem condoleanțele noastre sincere familiei îndurerate, clubului, colegilor lui și întregii familii fotbalistice. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul Federației Ghaneze de Fotbal.

Keira a ajuns la Sangaredi în august 2022 de la Academie Soar. ASM ocupă locul 4 în acest sezon, la 5 puncte de liderul Hafia.

Dumnezeu să-i ierte!