ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în primul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Halep s-a retras în setul doi al meciului cu McCartney Kessler, locul 123 mondial, acuzând probleme medicale la genunchi. Halep câștigase primul set, 7-5, și era condusă în actul doi cu 2-3. În primul set adjudecat greu, jucătoarea a avut mari probleme pe propriul serviciu.

În al doilea set, Simona avut nevoie de timeout medical pentru a se interveni la piciorul său stâng, în zona genunchiului, la care avea probleme. A renunțat să mai continue, la scorul de 3-2 pentru adversara sa.

Astăzi ea a transmis un mesaj pe rețeaua X cu privire la abandonarea meciului la turneul Trophee Clarins:

Ei bine, ieri nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară.

Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în drumul meu. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine”, a scris Halep, citată de Cotidianul.