ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Statul Islamic îl ameninţă pe preşedintele SUA, Barack Obama, că îi va "tăia capul în Casa Albă" şi că va "transforma America într-o provincie musulmană", într-o nouă înregistrare video, care conţine ameninţări şi la adresa Franţei şi Belgiei, relatează Daily Mail în ediţia online.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Înregistrarea prezintă un jihadist îmbrăcat în negru de la gruparea Statul Islamic, care stă lângă un soldat kurd, pe care îl decapitează.

Însă înainte ca soldatul să fie executat, luptătorul de la Statul Islamic (SI) îl ameninţă pe preşedintele Statelor Unite:
"Să ştii, Obama, că vom ajunge în America. Să ştii şi că îţi vom tăia capul în Casa Albă şi vom transforma America într-o provincie musulmană"

Ameninţările militantului Statul Islamic nu se opresc însă la Statele Unite, ci includ şi un mesaj pentru Franţa şi sora ei Belgia.
"Vă avertizăm că vom veni la voi cu maşini-capcană şi explozibili şi vă vom tăia capetele"

, afirmă jihadistul de la Statul Islamic.